Vikarbooking system til Hjemmeplejen

Vikarbooking system til Hjemmeplejen

CAS Vikarbooking er et app-baseret vikarbooking system. Helt grundlæggende fungerer systemet på den måde, at vagtplanlæggerne lægger vagter i udbud, og så kan hjemmeplejens afløsere ’booke’ vagter via App.

Vi spørger ofte hjemmeplejen om at vurdere CAS Vikarbooking systemet. Feedbacken er meget ens og de lægger vægt på, at det er nemt og hurtigt at ’booke’ vikarer og det samtidig skaber et større fokus på ledelsesopgaver og en øget medarbejder trivsel.

 

Nem og hurtig vikarbooking

"Jeg synes det er noget af det bedste vi har takket ja til. Det er blevet super meget nemmere for vores planlæggere, at de bare kan ligge vagterne ud i systemet og ikke skal sidde og ringe eller skrive rundt til alle vores  vikarer. Så det fungerer bare super"  

 

 

Dorte Lilja

- Teamleder i Faxe Øst Hjemmepleje

Medarbejder trivsel i fokus

Vikarbooking systemet består af en Web-del og en vikar APP. Web-delen bruger vagtplanlæggerne til at oprette vagter, mens vikarerne bruger APP’en til at ’booke’ vagter, som vagtplanlæggerne har lagt i udbud.

 

Vagtplanlæggerne slipper derfor for unødvendig stress momenter og bekymringer, når vagterne ikke er blevet ’booket’ endnu. Når vagterne ligger i udbud, kan afløserne dermed tage vagterne via APP’en og vagtplanlæggerne får dermed besked herom. På den måde behøver vagtplanlæggerne ikke følge op på afløserne

 

Vikarbooking Appen er super brugervenlig og giver et godt overblik over ’bookede’ vagter og ledige vagter for afløseren. Overblikket skaber bedre arbejdsvilkår for afløseren og gør at hjemmeplejen kan holde længere tid på deres afløsere.

  

Større fokus på ledelsesopgaver

Ovenover beskrev Dorte Lilja i Faxe Øst Hjemmepleje, hvorfor bookingsystemet er en nem og hurtig måde, at ’booke’ afløsere på. Den nemme og hurtige vikarbooking sparer en masse tid for hjemmeplejen i deres daglige arbejde og giver dem den nødvendige tid, til et større fokus på ledelsesopgaver og dermed bedre service til borgerne.

 

 

 

 

Kontakt os og hør hvordan hjemmeplejen kan frigøre ressourcer på vikarbooking!

Kontakt CAS Vikarbooking

Eller ring 333 84 111

"Systemet er let at bruge og vi sparer meget tid i det daglige. Alle faste medarbejdere i Blindenetværket (ca. 80) er på kort tid blevet fortrolige med vikarbookingssystemet."

Ben Soltane, Gentofte kommune
- Teamleder fra Blindenetværket

"Opsætning og instruktion tog en ½ dag, så var vi kørende. Smart app til vikarerne."

Carsten Nielsen, 
Gentofte Kommune

- Teamleder fra Broen

Udvalgte referencer

Center Amager
Børneringen - en paraplyorganisation for selvejende og private institutioner for børn og unge
Center Amager