Skoler

BOOKINGSYSTEM TIL SKOLER

Bruger jeres skole meget tid på administrere vikarbooking? Hvis ja, så er der hjælp at hente. CAS Vikarbooking er et nyt app baseret vikarbookingsystem, der er målrettet skolernes daglige administration af lærervikarer. Ved at benytte systemet til administration af vikarer, så får I mulighed for fokusere mere på jeres kernekompetencer.

Fokus på undervisningen

Systemet er yderst brugervenligt og kan spare jeres skole for unødigt besvær med at booke lærervikarer. Dermed opnår skolen mere tid og ressourcer til undervisning og læring.

Book via vores app

Til systemet hører en app, som lærervikarerne benytter når de booker en vikartime/et vikariat. App'en er brugervenlig og enkel, og kan tages i brug uden forudsætninger og uddannelse. 

Hurtig kommunikation

Skal jeres skole finde en lærervikar i morgen tidlig, så tager det kun et øjeblik at informere relevante lærervikarer. Lærervikaren får besked om vikartimen via deres egen app, og kan på få sekunder ’booke’ vikartimen. Når vikartimen er ’booket’ får skolen besked herom, ligesom kalender oversigten opdateres med det samme. 

Indblik i systemet 

Nedenfor ses et uddrag af vikarbooking systemet. Ud fra kalenderen kan vikaren eller administratoren selv holde overblik over tidligere vagter, samt ledige og bookede vagter længere frem i tiden. 

Fokus på brugervenlighed

Det tager under én ½ dag at blive fortrolig med systemet, og så snart lærervikarerne er registreret i systemet, kan systemet tages i brug. Systemet er webbaseret, og kræver blot et login for at få adgang.

Undgå overbookning

Systemet hjælper med at styre fordelingen af vagter, så utilsigtet overbookning af enkelte lærervikarer undgås. Kun lærervikarer som har lov til at tage en vagt informeres om en ledig vagt. Lærervikarer som har opbrugt deres kvote, får ikke besked om ledige vagter. På denne måde har skolen altid overblik over alle lærervikarene som eksisterer i systemet. 

Skoler med individuelle behov

Systemet kan indstilles eller skræddersyes mere eller mindre efter skolens individuelle behov, og skulle der være et ønske som ligger udenfor systemets rammer, så er det værd at spørge CAS' systemudviklere. Så finder vi en løsning i fællesskab.

Kontakt os og hør hvordan I kan spare tid og penge på vikarbooking.

Kontakt CAS Vikarbooking

Eller ring 333 84 111