Vikarbureauer

TIL VIKARBUREAUER 

Hvordan opnår I et optimalt samarbejde med jeres vikarer?

Hvis I ønsker en fleksibel, effektiv og enkel systemløsning, så kan vi hjælpe. Vi samarbejder med vikarbureauer i hele landet. Vi tilbyder både standardløsninger og tilpassede løsninger til jeres specielle behov.

Hvorfor skal I vælge os som leverandør?

Vi har mange års erfaring med leverance af brugervenlige IT-løsninger. Vi har fokus på at udvikle intelligente løsninger, der er effektive og lette at anvende. Dette gælder også vores online vikarbooking system.

Hvordan virker CAS vikarbooking?

CAS vikarbooking er et nyt app-baseret vikarbooking system. Løsningen består af et administrativt modul og en tilhørende app. Administrationen giver det fulde det fulde overblik, og her kan de ansvarlige styre og strukturere samarbejdet med alle tilknyttede vikarer.

Hvorfor skal du anvende vores løsning?

Med vores løsning opnår du effektive arbejdsprocesser, en optimal kommunikation med alle jeres vikarer, og en signifikant tidsbesparelse, der sikrer jer tid til andre vigtige opgaver. Det er en webbaseret løsning, så det kræver blot et login at komme i gang. Det er brugervenligt og er derfor let at blive fortrolig med.

Kontakt os og hør hvordan dit vikarbureau kan optimere jeres vikarbooking!

Kontakt CAS Vikarbooking

Ring direkte 333 84 111